Frank App

Tekijä Oy Frank Students Ab

 • Luokka: Lifestyle
 • Julkaisupäivä: 2016-09-09
 • Nykyinen versio: 3.11.1
 • Aikuisten luokitus: 12+
 • Tiedoston koko: 29.45 MB
 • Kehittäjä: Oy Frank Students Ab
 • Yhteensopivuus: Vaatii iOS:n 12.0 tai uudempi.
download Download
80%
star
download Vapaa Download
Lisätietoja :sovelluksesta lue meistä.

 • Frank App kuuluu Lifestyle
 • arviointi arvosta 4 on annettu
 • Frank App on arvioinut 1 ihmiset
 • Valmistaja Oy Frank Students Ab
 • Frank App on Vaatii iOS:n
- Small UI/UX improvements to the notification feed - City-based sorting is now available on the offers page. - The “Take me to a random offer” -button is now available at the bottom of the home page.

Kirjautuminen sisään Frank App?

On yksinkertainen itse sovelluksen kautta. Joten asenna this sovellus puhelimeen, jotta voit hyödyntää kaikkia toimintoja käytettävät.


Kuinka Frank App asennetaan?

Siirry App Storeen puhelimella ja etsi Frank App, paina lataa saadaksesi ladattavaksi älypuhelimeen.


Mistä voin ladata Frank Appin?

Voit hankkia Frank App downloading on Appstoren osoitteesta älypuhelin. Avaa Appstore ja hae Frank App napsauta lataa saadaksesi lataa älypuhelimeesi.
lataa Lataa


Kuinka aloitan Frank App?

Haku Frank App älypuhelimeesi käyttämällä oman matkapuhelimesi hakutoimintoa.


Arvostelut sovelluksella Frank App?

Sovelluksesta on tällä hetkellä 1 arvosteluja, keskimääräinen luokitus luokitus on 4.


 • En suosittele!!!

  1
  Tekijä OonaKORE
  Appi on todella huono! Kuvan lisääminen tai tietojen muokkaaminen ei onnistu. Myöskään apua ei saa vaikka kuinka spostia laittaa…
 • Ongelmia Frank-appin kanssa

  2
  Tekijä Emmijee
  Hei! Frank-appini ei toimi nyt kunnolla, minkä takia yritin kirjautua ulos apista. Nyt en kuitenkaan enää pysty kirjautumaan sisään, sillä appi ilmoittaa, että ”jotain meni pieleen” eikä myöskään alennukset/edut näy enää etusivulla. Olisiko mahdollista saada sovellukseen uusi päivitys, jolla vika saataisiin korjattua, jos se on yleinen vika?
 • Surkea esitys

  1
  Tekijä opiskelija167
  Tietoja ei pysty päivittämään koska ”tiedot eivät ole oikeita” ponnahdusikkunaa ei saa lähetä tiedot napin päältä pois. Jos yrittää sulkea sovelluksen se tulee vain takaisin jos yrittää painaa ikkunan pois se heittää myös pois tietojentäyttö valikosta, jos ottaa mobiilidatan pois se tulee silti. Muutenkin opiskelijakortti näyttää siltä kuin se olisi itse tehty jollain MS paintilla ja siihen tulee hämärästi mainoksia päälle. Vaikuttaa jonkun intialaisen alihankkijan mestariviritykseltä…
 • 5/5

  5
  Tekijä Roosa Who
  🤘
 • Täysin hyödytön palvelu

  1
  Tekijä LiviaCarlstedt
  Palvelu kannustaa epäeettisesti juuri opiskelijoita kuluttamaan lisää ja vieläpä kaikkea turhaa, mikä edesauttaa ilmastokriisiä, kuten esimerkiksi vaatteita, kelloja ja matkoja. Kellä tavallisella opiskelijalla ylipäänsä on varaa sellaisiin. Ne joilla on varaa tuollaisiin, eivät alennuksia tarvitse. Alennukset ovat myös surkeita, yleensä aina –10 %, joka tarkoittaa käytännössä ei mitään. Uutiskirjeitä on myös karvasta lukea; kirjoitusvirheitä toisensa perään. Ei lisää arvostusta.
 • Mainoksia ja buginen

  1
  Tekijä kaikki otettu
  Tämä sovellus on laginen ja buginen. Valikot toimivat madellen ja esim opiskelijakortin lisääminen mobilepayhin ei toimi. Sen lisäksi että sovellus on yhtä sulava kuin täi tervassa niin se tunkee mainoksia ilmoituksiin. Kun aloitin opiskelut tämä sovellus oli kuraa ja nyt kun valmistun niin tämä sovellus on yhä kuraa, ei yhen yhtä parannusta ole tullut mainosten ja nyt poistuneen maksullisuuden lisäksi. En tiedä miten Frankilla edes kehtasivat pyytää maksua tämän sovelluksen käytöstä vielä jonkin aikaa sitten. Ennemmin maksoin 20€ muovisesta kortista kuin edes ilmaiseksi käytin tätä.
 • Keskeneräinen

  2
  Tekijä Sosiaalinen erakko
  Osa sovelluksesta jää iP 12 näyttöloven alle. Korttia ei voi liittää MobilePay -sovellukseen, koska siinä ei ole ohjeiden mukaista asetukset-välilehteä, eikä mitään millä yhdistäisi.
 • Corporate propaganda machine

  1
  Tekijä L1M3M4N
  This app is filled to the brim with ads, it will send you frivolous ad push notifications, too. Sometimes I’ve been logged out of the app after updating it, causing delay and confusion when I just want to show my student card to a cashier. 2/5 tabs in this app are literally just lists of ads, and 2 of the remaining 3 tabs (order stundent card/ version info) could be merged; meaning that this app consists of at least 50% ads.
 • Annoying ads!

  1
  Tekijä stupidstein
  I thought the app was good, but I now keep getting pop-up ads even on my student card page. Keep the pop ups on other pages, sure, but if I select the student card page make the pop up go away. It’s ridiculous that when I need to show my student card to someone I’m also showing them a completely unrelated ad WHICH ALSO OBSCURES MY FACE! RIDICULOUS!
 • Daily user

  5
  Tekijä Olle Mattsson
  Thank you for making Ui compatible with newer iphone models.
Fact Status
Kehittäjä Oy Frank Students Ab
Kehittäjä ID 1117778768
Nykyinen versio 3.11.1
Yhteensopivuus Vaatii iOS:n
Luokka Lifestyle
Nykyinen versio 2022-09-27T14:08:23Z
Kielet EN
Tuetut laitteet tekijä Frank App

Frank App iPhone Yhteensopivuus
iPhone 11 , iPhone 11 Pro, iPhone 11 ProMax, iPhone 12 , iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 ProMax, iPhone 13 , iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 ProMax, iPhone 14 , iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 ProMax, iPhone 5 s, iPhone 6 , iPhone 6 Plus, iPhone 6 s, iPhone 6 sPlus, iPhone 7 , iPhone 7 Plus, iPhone 8 , iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone SESecondGen, iPhone SEThirdGen, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XSMax

Frank App iPad Yhteensopivuus
iPad 611 , iPad 612 , iPad 71 , iPad 72 , iPad 73 , iPad 74 , iPad 75 , iPad 76 , iPad 812 , iPad 834 , iPad 856 , iPad 878 , iPad Air, iPad Air2 , iPad Air2 Cellular, iPad Air3 , iPad Air3 Cellular, iPad Air4 , iPad Air4 Cellular, iPad AirCellular, iPad AirFifthGen, iPad AirFifthGenCellular, iPad EighthGen, iPad EighthGenCellular, iPad Mini3 , iPad Mini3 Cellular, iPad Mini4 , iPad Mini4 Cellular, iPad Mini5 , iPad Mini5 Cellular, iPad MiniRetina, iPad MiniRetinaCellular, iPad MiniSixthGen, iPad MiniSixthGenCellular, iPad NinthGen, iPad NinthGenCellular, iPad Pro, iPad Pro11 FourthGen, iPad Pro11 FourthGenCellular, iPad Pro97 , iPad Pro97 Cellular, iPad ProCellular, iPad ProFifthGen, iPad ProFifthGenCellular, iPad ProFourthGen, iPad ProFourthGenCellular, iPad ProSecondGen, iPad ProSecondGenCellular, iPad ProSixthGen, iPad ProSixthGenCellular, iPad ProThirdGen, iPad ProThirdGenCellular, iPad SeventhGen, iPad SeventhGenCellular, iPad TenthGen, iPad TenthGenCellular

Frank App iPod Yhteensopivuus
iPod TouchSeventhGen, iPod TouchSixthGen