ABC-mobile

Tekijä Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

 • Luokka: Shopping
 • Julkaisupäivä: 2018-10-11
 • Nykyinen versio: 4.15.10
 • Aikuisten luokitus: 4+
 • Tiedoston koko: 67.50 MB
 • Kehittäjä: Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
 • Yhteensopivuus: Vaatii iOS:n 12.0 tai uudempi.
download Vapaa Download
Lisätietoja :sovelluksesta lue tästä verkkosivustosta.

 • ABC-mobile kuuluu Shopping
 • pisteet arvosta 0 on annettu
 • ABC-mobile on arvioinut 0 käyttäjät
 • Valmistaja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
 • ABC-mobile on Vaatii iOS:n
Fixes problem with S-Visa payment 3DS authentication.

Kirjautuminen sisään ABC-mobile?

On helppo itse sovelluksen kautta. Joten asenna this sovellus älypuhelimeen, jotta voit hyödyntää kaikkia toimintoja käytettävät.


Kuinka ABC-mobile asennetaan?

Siirry App Storeen älypuhelimella ja etsi ABC-mobile, napsauta kuvaketta saadaksesi lataa sovelluksen älypuhelimeen.


Mistä voin ladata ABC-mobilein?

Voit hankkia ABC-mobile get it via App store osoitteesta matkapuhelin. Avaa Appstore ja hae ABC-mobile paina kuvaketta saadaksesi lataa puhelimeen.
lataa Lataa


Kuinka aloitan ABC-mobile?

Haku ABC-mobile puhelimeesi käyttämällä oman matkapuhelimesi etsitoimintoa.


Arvostelut sovelluksella ABC-mobile?

Sovelluksesta on tällä hetkellä 0 arvosteluja, keskimääräinen luokitus pisteet on 0.


 • Surkea maksamisen toteutus

  1
  Tekijä PELAAJA *-1-*
  Appi sekoilee joka kerta eri korttien kanssa. Apple pay toimii parhaiten. Lisäksi vähintään 30€ varausmaksu on naurettava. Appi ei osaa veloittaa vain käytön mukaan. Jokaisen muutaman euron latauksen takia varaa vähintään 30€. latausnopeudet vaihtelee jopa -75%, mutta pikalataushinta pysyy silti aina samana. Kerta kaikkia surkea kokemus joka latauskerralla ja vit**** käyttää Abc-latausta.
 • Väärinkäyttää notifikaatiosuostumusta

  1
  Tekijä Jammi+
  Mukava herätä ennen herätyskelloa ABC:n hillomunkkimainokseen, kun appi oli pyytänyt notifikaatiosuostumusta sähköautolatauksen edistymiselle. Muutenkin hirveää roskaa ja pakkopullaa, kun laturilla voisi olla ihan perinteinen maksupäätekin.
 • Vanhanaikainen ja valehtelua

  2
  Tekijä Digipoju
  Dark Modea ei tueta, vaikka hinnoittelunne etenkin autopesun osalta ohjaa asioimaan yöaikaan. Silmät kärsivät. CarPlayn toisi käytettävyyden uudelle tasolle. Edit: Sovelluskaupan muutoshistorian mukaan v. 3.23 ja 4.9.20 sisältää ”pieniä parannuksia”. Nettisivujenne mukaan ensimmäinen päivitys lisää tuen vahvalle tunnistautumiselle ja jälkimmäinen tuen viimein myös Apple Paylle. Mitähän muuta on jätetty kertomatta?
 • Tankkaamaan?

  4
  Tekijä JMJ Si
  Muuten hyvä mutta en tarvitse sunnuntaina fillaroimaan lähtiessä push-viestiä siitä että nyt pitäisi mennä tankkaamaan ABC-asemalle. Eli kun asennatte, laittakaa ilmoitukset pois päältä asetuksista.
 • Vaatii usein kirjautumisen

  1
  Tekijä JJ Ulvila
  Sovellus on täysi susi. Kuin taikaiskusta kun menet tankille niin kappas sovellus on kirjannut itsensä ulos. Ainakin kahdesti jo tänä vuonna. Naurettavinta on se kun sähköpostiin tulee mainoksia tankkaa ABC mobiililla, välillä älykello ehdottelee. Taidan siirtyä pois kalliilta ABC asemalta, joten pitäkää bonuksenne.
 • S-kortti payment problem

  2
  Tekijä Sparc 1000
  While paying for fuel, application is not giving any possibility to select S-card as payment method, even it is configured in profile. Only Apple Pay is an option.
 • Hidas, kömpelö ja epäluotettava

  1
  Tekijä Hakolyte
  Voi niitä aikoja, kun Abc-mobiili oli nopea, kätevä ja luotettava. Meni muutama sekunti kun sai tankkauksen aloitettua. Nyt joudut hyppimään eri sovelluksien välillä ja välillä Abc menee jumiin vahvostuksen yhteydessä. Heitetään tähän vielä se että Spankki on kömpelö niin ajai… tiedän että tämä on vahvan tunnistautumisen tuoma riesa, mutta voisi kai tähän paremmankin ratkaisun saada aikaiseksi… Vaikka Applepay/Googlepay käyttöön tai jotain vastaavaa. Noh saa sentään autossa istua… ei häiritse kirvailu muita tankkaajia.
 • Keskinkertainen

  3
  Tekijä Andresick
  Käytän lähinnä tankkaamiseen. En tiedä, onko se mahdollista, mutta jokin CarPlay-rajapinta olisi hyvä olla, ettei tarvitsisi aina kaivaa puhelinta tankkauksen yhteydessä.
 • Paljon ongelmia käytössä

  1
  Tekijä Jopas jotain
  Vähän väliä unohtaa tiedot ja pyytää käyttöönottamaan sovelluksen. Ilmeisesti päivitysten jälkeen. Sovellus ei millään meinaa ymmärtää että on asemalla vaan on 100 metrin päässä eri asemilla eikä tankkaamaan pääse kuin aikansa odotettua. Ja kun pääsee tankkaamaan, tulee odottamaton virhe. Viimeisimpänä sovelluksella ei saanut lähetettyä palautetta. Mitään ei tapahtunut, kun painoi lähetä. Siksi palaute tätä kautta. Sovelluksen alkuaikoina tankkaukset onnistui vaivatta. Nyt ei kannata lähteä ilman luottokorttia tankille eikä kyllä motivoi koko sovelluksen käyttö.
 • Ihan ok

  3
  Tekijä Toivo Lammikko
  Ihan kiva, jos maksaa vihreällä kortilla. Muutoin vähän turha. Apple CarPlay olis hieno lisä. Voisi pesut ja tankkaukset yms. maksaa suoraan näytöltä. Myös navigointi lähimmälle aakkosasemalle Carplayn ja Sirin avulla olis jees. Ajankohtaiset polttoaineiden hinnat olisi myös hyvä näkyä suoraan appiksesta etukäteen.
Fact Status
Kehittäjä Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Kehittäjä ID 436335219
Nykyinen versio 4.15.10
Yhteensopivuus Vaatii iOS:n
Luokka Shopping
Nykyinen versio 2022-10-05T07:05:28Z
Kielet EN, FI, SV
Tuetut laitteet tekijä ABC-mobile

ABC-mobile iPhone Yhteensopivuus
iPhone 11 , iPhone 11 Pro, iPhone 11 ProMax, iPhone 12 , iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 ProMax, iPhone 13 , iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 ProMax, iPhone 14 , iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 ProMax, iPhone 5 s, iPhone 6 , iPhone 6 Plus, iPhone 6 s, iPhone 6 sPlus, iPhone 7 , iPhone 7 Plus, iPhone 8 , iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone SESecondGen, iPhone SEThirdGen, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XSMax

ABC-mobile iPad Yhteensopivuus
iPad 611 , iPad 612 , iPad 71 , iPad 72 , iPad 73 , iPad 74 , iPad 75 , iPad 76 , iPad 812 , iPad 834 , iPad 856 , iPad 878 , iPad Air, iPad Air2 , iPad Air2 Cellular, iPad Air3 , iPad Air3 Cellular, iPad Air4 , iPad Air4 Cellular, iPad AirCellular, iPad AirFifthGen, iPad AirFifthGenCellular, iPad EighthGen, iPad EighthGenCellular, iPad Mini3 , iPad Mini3 Cellular, iPad Mini4 , iPad Mini4 Cellular, iPad Mini5 , iPad Mini5 Cellular, iPad MiniRetina, iPad MiniRetinaCellular, iPad MiniSixthGen, iPad MiniSixthGenCellular, iPad NinthGen, iPad NinthGenCellular, iPad Pro, iPad Pro11 FourthGen, iPad Pro11 FourthGenCellular, iPad Pro97 , iPad Pro97 Cellular, iPad ProCellular, iPad ProFifthGen, iPad ProFifthGenCellular, iPad ProFourthGen, iPad ProFourthGenCellular, iPad ProSecondGen, iPad ProSecondGenCellular, iPad ProSixthGen, iPad ProSixthGenCellular, iPad ProThirdGen, iPad ProThirdGenCellular, iPad SeventhGen, iPad SeventhGenCellular, iPad TenthGen, iPad TenthGenCellular

ABC-mobile iPod Yhteensopivuus
iPod TouchSeventhGen, iPod TouchSixthGen