Subway® - Official App

Tekijä EAT-COMMERCE LIMITED

 • Luokka: Food & Drink
 • Julkaisupäivä: 2020-10-05
 • Nykyinen versio: 3.9
 • Aikuisten luokitus: 4+
 • Tiedoston koko: 55.20 MB
 • Kehittäjä: EAT-COMMERCE LIMITED
 • Yhteensopivuus: Vaatii iOS:n 13.0 tai uudempi.
download Download
92%
star
download Vapaa Download
Lisätietoja :sovelluksesta katso meistä.

 • Subway® - Official App kuuluu Food & Drink
 • arviointi arvosta 4.62 on annettu
 • Subway® - Official App on arvioinut 67,689 käyttäjät
 • Valmistaja EAT-COMMERCE LIMITED
 • Subway® - Official App on Vaatii iOS:n
We work on the Subway® app regularly to improve your user experience. This latest version includes: • Maintenance update

Kirjautuminen sisään Subway® - Official App?

On helppo itse sovelluksen kautta. Joten asenna this sovellus puhelimeen, jotta voit hyödyntää kaikkia toimintoja käytettävät.


Kuinka Subway® - Official App asennetaan?

Siirry App Storeen matkapuhelimella ja etsi Subway® - Official App, napsauta lataa saadaksesi ladattavaksi matkapuhelimeen.


Mistä voin ladata Subway® - Official Appin?

Voit hankkia Subway® - Official App downloading on App store osoitteesta puhelin. Avaa Appstore ja hae Subway® - Official App paina lataa saadaksesi sovellus älypuhelimeesi.
lataa Lataa


Kuinka aloitan Subway® - Official App?

Haku Subway® - Official App puhelimeesi käyttämällä oman älypuhelimesi hakutoimintoa.


Elämyksiä sovelluksella Subway® - Official App?

Sovelluksesta on tällä hetkellä 67,689 arvosteluja, keskimääräinen luokitus luokitus on 4.62.


 • Tilaaminen poistettu

  2
  Tekijä Varastot tyhjänä
  Yksi parhaista vanhan appin palveluista oli tilauksen teko halutulle ajalle. Pystyi kävelemään suoraan kassalle hakemaan maksetun tilauksensa. Erittäin tärkeä ominaisuus kun porukalle hakee subit, saa kaikki halutut leivät oikeilla täytteillä.
 • Surkea uudistus

  1
  Tekijä Skarpatkaa
  Voisiko apille lisätä toiminnallisuutta? Miksei pysty enää tekemään tilausta? Sovelluksesta ei ole hyötyä, saman infon löytää googlesta kun mitä tämä tarjoaa
 • Salasanan uusiminen ei onnistu

  1
  Tekijä saltsibar
  Latasin uuden sovelluksen, sillä vanha ei enää toiminut… En edes pääse alkuun uuden sovelluksen kanssa, sillä en muistanut enää salasanaani. Painoin ”unohditko salasanasi”, sain linkin joka ei toimi. Vie aina subwayn etusivulle, jossa ei kohtaa missä salasanan voisi uusia. Hieno uudistus👍🏼
 • Useless app

  1
  Tekijä espooblue
  The app doesn’t work at all, can’t log into my account. Can’t reset my password. Nor do I receive a link to reset my password. Where is my account and my reward points??
 • Huono sovellus

  1
  Tekijä titttotti
  Mikään ei tunnu toimivan sovelluksessa, täytyy suunnilleen syöttää henkilötunnus ja kaikki tieto itsestäsi tähän sovellukseen että voi kerätä pisteitä😅 tilin aktivointi ei toimi, ei asiakaspalvelua, eikä kunnon tietoa sovelluksen käytöstä!
 • Sysipaska

  1
  Tekijä Sukkulamato
  Pilallehan se meni tämäkin sovellus. Ei pääse kirjautumaan! Tilaat ”unohditko salasanasi”-linkin kautta salasanan palautuksen, mistään ei aukea kohta missä saisi laittaa uuden salasanan?? Lisäksi Päivän subi on lopetettu, etätilaus on lopetettu, ainoa mahis tilata ennakkoon on Foodora tai Wolt ja mitä näitä nyt on. Kävi kauppa vissiin liian hyvin kun piti karsia etätilausmahdollisuus pois. Onneksi on muitakin vaihtoehtoja, pitäkää Subinne.
 • Heikosti toimivasta sovelluksesta sekavaksi sovellukseksi

  2
  Tekijä Addfsfghh
  Vaikea käyttää. En esim. tiedä, voiko enää tilata noutoruokaa sovelluksen kautta, kun en löydä sellaista valikkoa. Voi pystyäkin, vielä kun joku kertoisi, miten. Jos unohdetaan, mikä kaaos oli asentaa sovellus ekana päivänä, kun systeemit kaatuivat, niin silti päällimmäinen tunne sovelluksen avatessa on epäilys. Tänään vaati taas päivittämään, eikä sovelluksen etusivulla ollut kuin joku prompti. Mikä sovellus päivittyy niin, että edellistä versiota ei pysty edes avata? Subway on ylipäätään naurettavan vaikea firma tavoittaa. Haluatko antaa palautetta, tai jopa sen ”ilmaisen” keksin? Mene kotisivuille ja syötä miljoona tietoa lomakkeisiin vain huomataksesi että kuitin O taisi olla 0, ja aloita alusta. Vastaavat instassa aika nopeasti, mutta mikä vika on laittaa spostiosoite tai palautelaatikko jonnekin? Mieluiten sinne sovellukseen. Voihan siellä sellainen ollakin, mene ja tiedä, kun ei sieltä löydä asioita. (Siellä on joo pisteiden lunastusmahdollisuus, mikä on kiva.) Plussaa: kivannäköinen, subkortin saa tallennettua i-lompakkoon, subsquad toimii.
 • Salasana lukittui

  1
  Tekijä noppa1234567
  Salasana lukittui tunnin ajaksi, sillä laitoin vahingossa salasanani väärin liian monta kertaa. Nyt kun vihdoin sain onnistuneesti vaihdettua salasanan, niin joudun odottamaan tunnin ennen uutta sisäänkirjautumista. Tunnin lukittuminen on aivan pitkä aika, jonka vuoksi jää subit ostamatta.
 • Kirjautumisessa ongelmia

  1
  Tekijä Ekku30
  En pysty kirjautumaan vanhalla käyttäjällä. Väittää, että vahvistuskoodi olisi lähetetty, mutta ei ole näkynyt koodia. Olen yrittänyt useita kertoja, mutta ei onnistu. Hieman ärsyttää, koska vanhalla käyttäjällä olevat pisteet menivät kankkulan kaivoon.😑😤
 • Etätilaus

  1
  Tekijä etätilaus
  Etätilausta ei näköjään enää ole. Meni koko apin idea siinä sitten. Oli niin helppo tilata matkalla jo sapuskat valmiiksi ja käydä vaan noutamassa tiskiltä ne.
Fact Status
Kehittäjä EAT-COMMERCE LIMITED
Kehittäjä ID 1517029613
Nykyinen versio 3.9
Yhteensopivuus Vaatii iOS:n
Luokka Food & Drink
Nykyinen versio 2022-10-12T08:44:13Z
Kielet NL, EN, FI, FR, DE, SV
Tuetut laitteet tekijä Subway® - Official App

Subway® - Official App iPhone Yhteensopivuus
iPhone 11 , iPhone 11 Pro, iPhone 11 ProMax, iPhone 12 , iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 ProMax, iPhone 13 , iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 ProMax, iPhone 14 , iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 ProMax, iPhone 5 s, iPhone 6 , iPhone 6 Plus, iPhone 6 s, iPhone 6 sPlus, iPhone 7 , iPhone 7 Plus, iPhone 8 , iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone SESecondGen, iPhone SEThirdGen, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XSMax

Subway® - Official App iPad Yhteensopivuus
iPad 611 , iPad 612 , iPad 71 , iPad 72 , iPad 73 , iPad 74 , iPad 75 , iPad 76 , iPad 812 , iPad 834 , iPad 856 , iPad 878 , iPad Air, iPad Air2 , iPad Air2 Cellular, iPad Air3 , iPad Air3 Cellular, iPad Air4 , iPad Air4 Cellular, iPad AirCellular, iPad AirFifthGen, iPad AirFifthGenCellular, iPad EighthGen, iPad EighthGenCellular, iPad Mini3 , iPad Mini3 Cellular, iPad Mini4 , iPad Mini4 Cellular, iPad Mini5 , iPad Mini5 Cellular, iPad MiniRetina, iPad MiniRetinaCellular, iPad MiniSixthGen, iPad MiniSixthGenCellular, iPad NinthGen, iPad NinthGenCellular, iPad Pro, iPad Pro97 , iPad Pro97 Cellular, iPad ProCellular, iPad ProFifthGen, iPad ProFifthGenCellular, iPad ProFourthGen, iPad ProFourthGenCellular, iPad ProSecondGen, iPad ProSecondGenCellular, iPad ProThirdGen, iPad ProThirdGenCellular, iPad SeventhGen, iPad SeventhGenCellular

Subway® - Official App iPod Yhteensopivuus
iPod TouchSeventhGen, iPod TouchSixthGen